Nästa artikel
Knappar i Polestar 4 fixas i efterhand
Nyheter

Knappar i Polestar 4 fixas i efterhand

Publicerad 2024-10-24 18:30 (uppdaterad Igår 9:41)
Knappar som inte fungerar som de ska i vissa Polestar 4-bilar. Nu byts de ut i en serviceåtgärd. Modellen dras även med mjukvaruproblem.

Polestar har haft det knackigt med försäljningen och har ställt hoppet till nya modellen 4. Den väckte viss uppmärksamhet eftersom bakruta saknas

För en tid sedan började de första exemplaren av modellen levereras till kunderna. Elbilen var först med att rapportera om en återkallelse på 4. 

I ett brev till ägarna som sajten tagit del av ska rattens pekkänsliga rattknappar bytas ut eftersom de inte alltid fungerar som de ska, och ägarna uppmanas att boka tid hos verkstaden för att få knapparna utbytta. Uppgifterna tillbakavisas av Polestar. 

”Detta är inte en återkallelse, utan en kostnadsfri serviceåtgärd vi genomför för att förbättra ägarnas upplevelse av våra bilar. Kunder kan kostnadsfritt boka en tid hos ett av Polestars serviceställen när det passar dem.” skriver John Eriksson, pressansvarig på Polestar, till Vi BIlägare. 

Enligt sajten har Polestar även problem med en mjukvarubugg där Polestar 4:s batteri inte förvärms innan snabbladdning. Tillverkaren säger att en uppdatering på mjukvaran ska lösa problemet.

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (7)

  • Igår 21:34 Cadillachenke skrev: gmogmo…
  • Igår 13:20 gmogmo skrev: Optimus skrev:…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.