Nästa artikel
Webbresan har börjat – häng med du också
Nyheter

Webbresan har börjat – häng med du också

Publicerad 27 september 2010 (uppdaterad 27 september 2010)
Nypremiären för Vibilagare.se är avklarad och för en kort stund pustade vi ut och njöt av att äntligen få se den nya sajten live. Nu fortsätter arbetet.

Den har varit en kaotisk arbetsplats, precis som vilket bygge som helst, under flera månader.

Men till skillnad från ett vanligt hus kommer vi aldrig att sluta snickra på det här bygget, det ligger i sakens natur och därför är vi beroende av er feedback. Vi har fått en del kommentarer, både ris och ros och vi tar åt oss av allt med samma entusiasm.

Just nu jobbar vi med att titta de påpekanden som gjorts i kommentarsfälten och skickats till redaktionen@vibilagare.se.

Bland mycket annat lägger vi nu stor möda på att bygga Sverige vassaste forum och community för sanna bilentusiaster. Det som ses på sajten just nu är bara början, men håll ut – det kommer mera.

Nils-Eric Frendin
Chefredaktör Vi Bilägare

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2010-09-27 23:29
Stolpe

Betydligt modernare och mycket trevligare. Sveriges bästa biltidning verkar rustat inför framtiden.

#2 • Uppdaterat: 2010-09-28 12:31
Roy J

"Vi bilägare gasar på nätet" innehåller också ett antal kommentarer som säkert också kommer att granskas.
Fortfarande lite ovant men på det hela taget till det bättre. Genomgående bättre rubriker med bra sstruktur. Kul att det finns länkar till de andra OK-tidningarna.
Men jag gillar inte att det ligger en stor reklamblaffa överst!
Och forumet behöver fortfarande utvecklas!

#3 • Uppdaterat: 2010-09-28 18:17
Nils Erik Hansson (ej verifierad)

Resultatet är tyvärr rörigt och svårläst. Pyttesmå bilder med lika pyttesmå rubriker gör sidan svårläst. Det är jobbigt att växla mellan de fullstora rubrikerna med separata bilder och de röriga och svårlästa artiklarna där emellan. Låt åtminstone rubrikerna ha samma storlek så man kan få en snabb överblick och välja ut de intressanta artiklarna.

Mvh/ Hansson

#4 • Uppdaterat: 2010-09-28 20:36
Henkan09 (ej verifierad)

Det vore ju trevligt om någon kunde börja med att få kommentarerna i rätt ordning. För att läsa dem måste man ju alltid bläddra till sista sidan längst ner. Vi är ju svenskar och skriver på svenska alltså börjar en text eller bok upptill och så läser man neråt, inte nerifrån och upp.

#5 • Uppdaterat: 2010-09-29 06:01
Roy J

Ja, Henkan09, jag har också funderat lite i de där banorna.
Ofta vill man ha omvänd kronologisk ordning, t ex i en meritförteckning där alltså de senaste anställningarna bör komma först, men i detta fall kan jag hålla med om att det kanske vore bättre om det äldsta kom först. Dessutom blir det lite mer logiskt när man klickar på knapparna Nästa eller Föregående.

#6 • Uppdaterat: 2010-09-29 13:35
Fredrik Diits Vikström

Tack för alla kommentarer här och i våra inkorgar. Ni har helt klart bra poänger med det ni skriver. Vi tar med oss detta och ser över vad vi måste göra.

/Fredrik Diits Vikström
Webbredakör, Vi Bilägare

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.