Nästa artikel
Världsmästare på is i Karlstad
Nyheter

Världsmästare på is i Karlstad

Publicerad 30 januari 2015 (uppdaterad 30 januari 2015)
Rallyförarna Marcus Grönholm och Thomas Rådström gör comeback samband med svenska rallyt.
Marcus Grönholm och Thomas Rådström, gör comeback i VM-sammanhang. Den här gången handlar det om en rallycrosstävling som körs i samband med Svenska rallyt.
Två av av Svenska rallyts stora färgklickar genom åren, Marcus Grönholm och Thomas Rådström, gör comeback i samband med den svenska VM-deltävlingen som körs 12-15 februari.

För Grönholm och "Rådis" handlar det inte om själva VM-rallyt utan om rallycross, andra deltävlingen i RallyX On Ice. Under det pågående rallyt körs rallycrosstävlingen på Färjestads travbana i Karlstad fredagen den trettonde - det är bara att hoppas att det blir en lyckodag.

Marcus Grönholm är en av publikfavoriterna alla kategorier med fem segrar i Svenska rallyt. Lägg också till att han också lyckades vinna en EM-deltävling i värmländska Höljes efter avslutad rallykarriär. Grönholm körde också vidare i X-Games i USA, men efter en olycka 2012, där han slogs medvetslös, bestämde han sig för att lägga hjälmen på hyllan.

Grönholm har hela tiden känt suget efter motorsporten och kände att han inte kunde tacka nej när det här erbjudandet kom, en comeback, om än en tillfällig sådan.

Diskutera: Ska du se tävlingen i Karlstad?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.