Nästa artikel
Vad tycker du om Vi Bilägares web-TV?
Diskutera:

Vad tycker du om Vi Bilägares web-TV?

Publicerad 24 november 2008 (uppdaterad 21 september 2010)
Vi Bilägare har tagit steget till Web-TV. Vi är nöjda, men vad tycker du? Bjud på dina åsikter - det kommer att göra programmet ännu bättre!

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2008-11-24 15:04
Håkan Berggren (ej verifierad)

Ett mycket bra program,jag tyckte det var väldigt kort. Skulle vilja ha ett längre program. Programledaren kändes väldigt behaglig, säkert inkallad för från tv.För en amatör som mig Skulle jag önska mer djupgående i reportage om bilar och kanske lite mer siffror och betyg så jag förstår. Ser fram emot nästa program

#2 • Uppdaterat: 2008-11-24 15:49
Bulow (ej verifierad)

Inte så mycket svenska kan jag bokstavera, men GRATIS GRATIS for gå. Väldigen bra TV-början, väntar mycket av framtiden - Hej

#3 • Uppdaterat: 2008-11-24 15:51
Björn Åhlén (ej verifierad)

Hej! Jamen det här verkar jättebra! Jag sitter på Cypern under vinterhalvåret och får ner tidningen efter ca 2 veckor så det passar utmärkt att jag kan få lite godsaker från innehållet i förväg. Bra repotage om det "lagvidriga" kurvljuset. Det blir lte extra festligt i fortsättningen när jag kan kolla Bilägar-TV på datorn. Tack för det!

#4 • Uppdaterat: 2008-11-24 16:03
Lars-Christer Paulsson (ej verifierad)

Kul med ett BILPROGRAM, men det var väl ytligt och jag upplevde det mest som ett längre reklaminslag för Vi Bilägare. Inget extra.
Dessutom var det ljudmixat helt åt skogen! Varför ligger musiken på 100% och det mesta talet bara på 80% ?? UPPLEVELSEN blir att musiken är det viktiga.
Trots allt önskar jag er lycka till med den nya storsatsningen och ser fram till nästa program.

#5 • Uppdaterat: 2008-11-24 16:17
Gunnar (ej verifierad)

Suveränt!! Bra inslag beträffande den nya belysningstekniken.
Problemet där är just polisens brist på kompetent personal. man har ju i stort sett utrotat trafikpolisen, och "amatörerna" ska sköta jobbet i stället. Dessutom vill inte myndigheterna bekosta uppdateringarna, vilka kopieras av myndigheterna och delas ut till de man tror är intresserade av dem. Ja kanske inte alla intresserade får ta del av uppdateringarna. Det är dags att kräva av rikspolisstyrelsen, att man måste bilda de riksomfattande organisation, med centralt styrd trafikövervakning som blir enhetlig över hela landet. I dag tycks det helt bero på vart man blir stoppad vilka påföljder man får!!
Hoppas att ni på Vi bilägare kan pucha för just detta med riktiga trafikpoliser.

#6 • Uppdaterat: 2008-11-24 16:54
Roy (ej verifierad)

Bra start!
Inslagen känns avspända, mer personliga och matnyttiga än Auto Motor & Sports motsvarighet. Dock instämmer jag i Lars-Christers tekniska kritik.
Jag har läst, och nu även sett reportaget, om det märkliga polisingripandet mot hjälpkurvljus.
Det känns lite märkligt att det finns poliser, även om det gäller Näpo, som inte hänger med ett dugg i fordonsutvecklingen. Riktigt illa är det att inte bemöda sig om att ta rätt på hur det verkligen ligger till, trots att Mercedesföraren argumeterat nog så övertygande. Inte ens när de träffades igen fick de den ursäkt de borde fått, utan fick ta ännu mer klander, ja, nästan hot från skitstöveln till polis!
Det här är ett grovt tjänstefel som jag hoppas får lämplig påföljd.
Sitt ego får polismannen odla någon annanstans.

#7 • Uppdaterat: 2008-11-24 17:29
Robert Helmerson (ej verifierad)

Ja, det är ju rena vansinnet att höja priset för E85(E75)så pass mycket så man mer el.mindre måste tanka 95okt av ekonomiska själ,vad det blir av miljötänkande då inser ju alla,och jag har helt enkelt inte råd ,som pensionär att köra miljövänligt, och det är ju synd.

#8 • Uppdaterat: 2008-11-24 17:39
Tobias Karlsson (ej verifierad)

En väldigt bra start får jag säga för webb-tv'n här på siten. Tyckte det var intressant och informationsrikt. Får också ta och kommentera det här med kurvljusen på mercedesen. Tycker det är riktigt katastrofalt att polisen kan behandla människor på detta viset som köper en helbilsgodkänd bil på svensk mark av svensk importör. Sen att hota med att sätta dit dom tyckte jag var riktigt skamligt, vad är de för polis egentligen?

#9 • Uppdaterat: 2008-11-24 17:48
Robert Helmerson (ej verifierad)

Beklagar min kommentar hamnade under fel rubrik `sorry´

#a • Uppdaterat: 2008-11-24 18:00
shogun (ej verifierad)

Håller med Håkan Berggren. Men programledaren är väl inte inkallad från tv ? Det är ju Tommy Wahlström på Vibilägare, och passade utmärkt som programledare !
Fast längre program. Lite oftare. Lite mer ingående i testerna och längre. Även någon form av poäng för bilen som testas så man kan jämföra olika modeller emellan.
Visa gärna också hur gammla bilar som ni bedömt rostskydddet på i tidningen. Hur de klarat rosten i verkliga livet. Genom att gå in med en kamera och visa hur det ser ut inne i hålutrymmet på bilen nu efter X-antal år. Upplever att många av era prognoser hur bilar kommer att klara rosten är felbedömningar från er ! Egen erfarenhet. Många Toyota modeller klarar rosten bättre än ni förutspått. Så visa oss hur bilmodeller klarar sig mot rosten här på webb-tv. Det ska också vara med en representant/tekniker från den tillverkare som gjort bilen. För att kommentera när ni gör testen/kollen av rostskyddet. Så vi får höra vad de säger om rostskyddet om det är bra eller dåligt. kolla gärna flera bilar av samma modell och inte bara en modell av en bil.
Mycket bättre än andra Motorprogram, upplevs som mer seriöst och inte så fjantigt och tillgjort. Och att det inte ska bara handla om prestanda som tex Auto motor och sport. Det är det enda viktiga för dom. Och körglädje. Det viktiga för de flesta med bilägandet är ekonomin i slutändan. Och att det inte blir en massa fel på bilen, för då tröttnar man snart på bilen även om den är rolig att köra.
Fortsätt att förbättra programmet, och kör på hårt !! Lycka till !

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.