Nästa artikel
Nya trimprylar från Polestar
Nyheter

Nya trimprylar från Polestar

Publicerad 2 mars 2016
Specialdesignade lättviktsfälgar är ett sätt att ge sin Volvo lite racing-känsla.
Ger sig in på eftermarknaden med originaldelar från racing.
För den som vill ge sin Volvo lite racing-flair lanserar nu Polestar linjen Performance Parts. Antingen kan man köpa delarna i ett paket som inkluderar allt från chassi, hjul, luftfilter och avgassystem samt interiöra och exteriöra delar, eller också så kan delarna köpas separat. Komponenterna kan vara allt från spoilers, lättviktsfälgar och sport-luftfilter till instegslister, sportpedaler och växelspaksknoppar.

– Det vi har lärt oss på racingbanorna med våra kollegor på Cyan Racing är att mästerskap inte vinns över ett varv. Hemligheten bakom våra framgångar på banorna är att skapa balanserade och förutsägbara bilar som ger föraren kontroll i alla situationer. Erfarenheter från banorna är direkt översatta till utvecklingen av våra gatbilar och prestandaprodukter. Nya Polestar Performance Parts är inget undantag, de följer precis samma filosofi, säger Henrik Fries, R&D Director för Polestar.

Modellerna som kan förbättras med Polestardelar är än så länge V40, S60, V60 och XC60. Fler Volvomodeller kommer att inkluderas längre fram.

  
 
Diskutera: Vad tycker du om Polestar Performance Parts?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2016-03-02 18:13
PNI

Sportluftfilter sportpedaler sportväxelspaksknopp, nu har grabbarna vid korvkiosken något att spana efter.....

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.