Nästa artikel
Här är nyheterna i Teslas uppdaterade app
Nyheter

Här är nyheterna i Teslas uppdaterade app

Publicerad 26 augusti 2021 (uppdaterad 26 augusti 2021)
Tesla uppdaterar mobilappen, bland annat inför att nätverket av Superchargers ska öppna för alla märken.

Allt fler nya bilmodeller levereras med en mobilapp för att ägaren ska kunna hålla koll på sin bil på distans. För elbilar är appen extra viktig eftersom det är smidigt att se bilens laddstatus och räckvidd.

Nu lanserar Tesla en ny version av märkets mobilapp. Förutom modernare design som ska göra appen enklare att använda kommer några nya funktioner och finesser.

Precis som tidigare kan Teslaägarna bland annat låsa upp bilen, sköta klimatanläggningen och sätta på stolsvärmen i appen.

En viktig nyhet är snabbladdning vid Teslas Superchargers som numera visas i appen. Det är ett viktigt steg eftersom Tesla ska öppna upp nätverket av Superchargers för andra märken. Betalning sker direkt i appen.

Appen gör det även smidigare att se status för andra energiprodukter från Tesla. Funktionerna för att använda mobilen som bilnyckel och Summon, där bilen kan köras ut från en trång parkeringsplats utan att föraren sitter i bilen, har förbättrats. Dessutom har Teslas webbutik som säljer biltillbehör integrerats i appen.

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (0)

Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.