Nästa artikel
Facelift: Mazda6 och CX-5 – här är bilderna
Nyheter/Bilder

Facelift: Mazda6 och CX-5 – här är bilderna

Publicerad 20 november 2014 (uppdaterad 20 november 2014)
Mazda6 2014.
Mazda visar nu ansiktslyfta versioner på Mazda6 och CX-5. LED-ljus och uppgraderad säkerhet hör till nyheterna.
Både Mazda6 och CX-5 kommer nu med LED-ljus och "Lane-keep Assist System". Båda bilarna har också utrustats med ett nytt infotainment-system som ska göra telefonanvändningen enklare och säkrare. CX-5 har fått en renare inredningsstil tack vare bland annat elektrisk parkeringsbroms, förbättrade förvaringsutrymmen runt förarplatsen och nya designalternativ till panelerna.

Mazda6 har fått en uppdaterad front och, för första gången hos Mazda, sätesvärme i baksätet. Ljudnivån i bilen ska också vara minskad med så mycket som 25 procent i motorvägsfart. Båda bilarna har utrustats med trötthets- och döda-vinkelnvarnare.

Diskutera: Vad tycker du om de uppdaterade versionerna av Mazda6 och CX-5?

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2014-11-20 11:15
VW Polo 2012

Jättesnygg, men ta bort den fula chromelisten på bakluckan. Och det där med tystare ljud har Mazda snackat om på tidigare modeller. Tro om det är bara snack även denna gång?!

#2 • Uppdaterat: 2014-11-20 11:24
Raphael

Med tanke på att det är Mazda vi talar om här så kan det frågas om 25 procent minskning av buller verkligen är så mycket egentligen... ;)

#3 • Uppdaterat: 2014-11-20 14:06
Roger Skagerström

Älskar nya inredning på 6'an Snyggt med biten på instrumentbrädans ovansida som ligger ovanpå. Och läder istället för den där mystiska rödsvarta plasten är klockrent! Lite skeptisk till den där skärmen dock. Hud är fint dock :P Men elektronisk handbroms hade de gärna kunnat skippa.

De har inte fuckat upp utsidan heller som de brukar göra på facelifts. Rätt skralt med nyheter förutom den där små ögonlocken till dimljusen.

Lite bittert att jag bara knappt inte ens alls har råd med en begagnad av pre-facelift :P Vill ha den nya interiören :( *snyft*

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.