Vi Bilägares forum

Kan vara det sjukaste som skrivits här

Kan vara det sjukaste som skrivits här
Gösp skrev:

VidstigeSka man bli omtyckt på Vi bilägare och tillhöra den innersta kretsen så gäller det att älska VAG. wrote:
Inte hata Vidstige , inte hata ..
Inte hata varken det ena eller det andra .. kvinnor, deras män eller andra feminister inkluderat ..
Och det gäller naturligtvis vänsterfolk, utomeuropéer och barn också .. Tja även judar och folk som har olika tro .. även muslimer då förstås.

Alltså, jag hatar ingen, inte ens Gäsp (trots att hen kommenterar fast hen är avstängd), och definitivt inte judar etc.

Däremot tycker jag Gäsp förtjänar igen att bli avstängd och att hen bör hålla sig borta nu några veckor. Inte en enda paus på 5 år kan inte vara bra...

Tips, prova att ta årslånga pauser, jag har gjort det två gånger och det funkar, du kommer till och med inse att du gillar det. Du kan sen återkomma som en gladare och bättre människa, win-win.

Bildbevis följer i nästa inlägg.

Uppdaterat: 2016-02-23 11:46

Kommentarer

Antifeministen skrev:

Vidstige:
"Audi A5 SB" skrev i en forumtråd att du "är dum i huvudet". Ett personangrepp av värsta sort, alltså. Vad hände? Jo, Deeds förbjöd dig att diskutera i tråden ifråga och alla dunkade personangriparen i ryggen.
Det är nog det sjukaste jag sett här.
.

Antifeministen
Det du inte ser är det som sker bakom ridån här. Anledningen till den skarpa tillsägelsen var för att Vidstige "skämtsamt" skrev i en tråd som handlade om att Audis fru hade köpt ny bil. Det var exakt samma typ av inlägg som han själv agerat hårt emot under lång tid. Dubbelmoral...
Vad det gäller Audis kommentar så är den noterad och ligger som underlag ifall det blir mer tjafs. Den raderades även snabbt.
Jag hade också blivit arg om någon saboterat min tråd med dumheter. Nu är ju orden "dum i huvudet" något som jag inte skulle använda men men vi går alla över gränsen ibland. Tricket är att inte göra det frekvent.

Uppdaterat: 2016-02-23 07:37

Verkligen en trådrubrik som förpliktigar...

Uppdaterat: 2016-02-23 09:18

Deeds, Audi är inte oskyldig och har erkänt tidigare att han är en retsticka, jag tröttnade lite på att han tog ALs parti i tråden om Peugeot 2008, där AL tycker PSA borde lägga ner produktionen och istället ska pengarna (?) gå till att hjälpa flyktingar. Han har en signatur där han skriver att han är feminist och jag skämtade lite om det när frugan fick en .... trumvirel... Fabia... (han har ju själv en Audi A6 med extra allt). Och ska vi tillåtas ha politiska signaturer?

Sen vidhåller jag att det är überkänsligt att komma med kritik i trådar som handlar om VAG-bilar. Och det ska vara ett ensidigt hyllande. Ja den där Fabian är ju rena drömbilen som klarar alltid, förstås också en enorm körglädje. En bil utan brister. För 160,000 kr menar jag att det finns bättre köp men visst, beror ju också på vad man prioriterar. Intresset för Fabian tycks också ha tagit fart efter jag skrev i tråden, sen var det ingen hejd på hur många som skulle skriva där om hur fantastisk köpet var. Och ingen kritik mot färgen, som jag själv tycker skulle vara rätt hopplös att ha om än roligt udda val.

Men jag skrev senare också att jag ska sluta "provocera", och även då kommentera Audi som påstådd femnist (även om jag inte tycker det verkar vara trovärdigt för fem öre).

Uppdaterat: 2016-02-23 09:20

Nu missade jag Vidstiges "skämtsamma?" kommentar men det är nog bra att tidigt ta tag i dylika fasoner OBEROENDE av vem som skriver. Det är ju lätt att slänga iväg en ogenomtänkt kommentar, därför brukar jag hålla igen och tänka lite att tiga är guld... Man behöver ju inte kommentera allt.

Uppdaterat: 2016-02-23 09:26

Tänk lite så här Vidstige.
Om någon skapar en tråd där denna har köpt en ny bil så vill man som trådskapare inte höra att man gjort ett dåligt val osv. Man har valt den bilen av en anledning och självklart finns det folk som inte skulle välja just den. MEN..i det läget så är ett "Grattis", eller "Alltid kul med ny bil" eller något annat mer lämpligt än att direkt säga att det finns bättre val.. Bättre val för vem? Anser vem?

Att tänka efter före...

Precis som L West skriver "Man behöver inte kommentera allt"

För det andra så missbrukas signaturerna å det grövsta här och du är en av dom som gör det.

Uppdaterat: 2016-02-23 09:33

När man läser dessa sakerna, undrar man om de som skriver är här för att prata om bilar? Jag är intresserad av bilar, fast det har jag blivit de senaste 10 åren. Nu för tiden är man mest fascinerad över trenderna och vansinnet som pågår. Försöker inte skriva så mycket om SUV, för det spårar lätt ur. Så fort man pratar om trafik, säkerhet och miljö brukar det spåra ur då alla har sina egna starkt bestämda åsikter.

Uppdaterat: 2016-02-23 09:36
Styggavargen

En resesida på nätet gav lite tips på vad man kan säga och inte säga till folk i olika länder.

I Italien kan du säga till en man att han inte kan köra bil eller har en skitbil, han rycker bara på axlarna.
Men insinuerar du att hans mor är lättfotad så tar det hus i helsike...

I Frankrike kan du säga till en man att han inte kan köra bil eller har en skitbil, han rycker bara på axlarna.
Men insinuerar du att hans mor är lättfotad så tar det hus i helsike...

I Polen kan du säga till en man att han inte kan köra bil eller har en skitbil, han rycker bara på axlarna.
Men insinuerar du att hans mor är lättfotad så tar det hus i helsike...

I Sverige kan du säga till en man att hans mor är lättfotad, han rycker bara på axlarna och nickar förmodligen instämmande.
Men insinuerar du att han inte kan köra bil eller har en skitbil så tar det hus i helsicke...

Det här forumet i ett nötskal... :-)

Uppdaterat: 2023-03-21 08:25

@Prestigelös: Touche!

Uppdaterat: 2016-02-23 10:29
Power to the people

@Prestigelös
Så är det nog, hade LUF kläckt gårdagens smarta förslag på lagförändringar i Frankrike så hade det nog inte gått ner lika lätt som det gjorde här ;-)

Uppdaterat: 2016-02-23 10:51
– Har du sett den nya filmen om lastbilar? – Nä, men jag har sett trailern.

En debatt om feminismens vara eller icke vara är inget som passar på ViB's forum och jag förstår kanske inte riktigt syftet från början med tråden.
Men kritiken är framförd och ViB är medvetna om vad som skrivits. (Se Marias svar på den ursprungliga tråden)
Därför låses denna tråd nu.

Uppdaterat: 2016-02-23 11:45