Vi Bilägares forum

Gäsp-konto fungerar inte

Gäsp-konto fungerar inte

Varför fungera inte mitt konto?
.
Efter en hård dags natt finner jag att jag inte kan, varken kommentera eller slänga in mitt tyckande ... utan att först etablera ett nytt konto ..
Ganska onödigt tycker jag.

Uppdaterat: 2016-02-17 12:55
Last week, I went to Munkfors, but it was closed.

Kommentarer

En berättigad fråga. Kan någon svara på det?

Uppdaterat: 2016-02-16 08:33
Lås inga trådar.

Jag har ingen aning. Har varken begärt eller hört att Gäsps konto eventuellt skulle stängas.
Tycker själv att Gäsp har varit ganska vettig med sitt Gäsp-konto.
Vib:s redaktion, borde svara på detta

Uppdaterat: 2016-02-16 08:49
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Vettig? Kontot Gäsp körde ju med stängt grova påhopp även på dig Hacken, på tiden att kontot raderades, borde skett för flera år sen.

Uppdaterat: 2016-02-16 08:54

Hej Gäsp! Jag antar att du inte läst mailet som jag skickat kopplat till ditt konto? Jag valde att spärra ditt konto tillfälligt under en vecka för att lugna ner debattklimatet. På senaste tiden har merparten av dina inlägg bestått i korta provocerande inlägg i syfte att skapa hätsk stämning.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:02
Webbredaktör, Vi Bilägare

Bra Maria att ni börjat ta tag i sånt, jag tar bort min signatur nu för att hjälpa till att lugna ner då.

Men sen kan man ju undra över nyttan med att spärra konto om personen som ombeds att ta en paus bara fortsätter med nytt konto.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:07

Så alla medlemmar här på sajten riskerar att få sitt konto nerstängt, för något de kan tänkas skriva i forumen. Nu får ViB verkligen skärpa till sig.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:24
Lås inga trådar.

Maria, kan någon göra nåt åt den vansinniga blockeringsfunktionen av användare i inläggen.
Det är ju en länk till samma funktion i profilsidan, det vore inte orimligt att man får visa profilen för att blockera den.
Då får de som vill kunna blockera som de vill, vi anfra slipper blockera utan att ha vetskap när vi använder mobil....
Jag hade blockerat dig, leif larsson och hacken......
Gjorde denna tråd obegriplig, bara vidstige som diskuterade med sig själv......
Har kanske för grova jobbarfingrar för en liten femtummare, men ändå.....

Uppdaterat: 2016-02-16 09:30

Alla medlemmar riskerar att få sitt konto spärrat om man inte följer de regler som satts upp, ja.
Personligen ser jag inte felet i det alls. Detta är inte ett forum där man kan skriva precis det man vill.
Det finns regler att förhålla sig till och gör man inte det så skall det, efter upprepade regelbrott, leda till en avstängning.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:30

duccedriver, #8. Du måste vara extremt lättkränkt. Mig gör det inget om du blockerar de som inte passar din självbild. Svårigheten för dig blir att följa med i trådarna, detta nu om du fortsätter att blockera i den takt du gör nu.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:33
Lås inga trådar.

duccedriver: ska se över blockeringsfunktionen. Vore bättre som du säger att man först kan blockera någon på dennes profilsida.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:35
Webbredaktör, Vi Bilägare

Fråga, kan en medlem här, blockera en moderator? Inte för att jag tänker göra det, har faktiskt inte blockerat någon, förstår inte vitsen med det.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:45
Lås inga trådar.

Man kan blockera alla medlemmar. Man klickar bara på den lilla länken "blockera användare" som finns nere till höger på varje inlägg eller så går man in på användarens profilsida och väljer blockera där.

Uppdaterat: 2016-02-16 09:52

Tack Maria.
Jag är ju inte ensam om detta problem, många har klagat och först inte förstått vad som hänt, för att sen inte veta hur man åtgärdar....

Jodå Leif, det kan man, jag hade blockerat maria och hacken nu, saabnisse och deeds tidigare, så visst går det,
Och lättkränkt är jag inte alls, har aldrig blockerat nån medvetet, dessutom väldigt nyfiken, så jag vill inte missa nåt...

Jag vet ju att det går, man har tagit bort blockera på sig själv, och på ts i trådar, där finns inte länken....
När man blockerade sig själv, blev det riktigt jobbigt...

Uppdaterat: 2016-02-16 09:55

En blockering innebär, vad jag förstår, att inlägg från den/de som blockeras kan inte läsas av den som blockerar. Min tanke är att någon användare blockerar de moderatorer som är/finns. Då kan inte de som modererar läsa inläggen från den som blockerat dem. Hur bra skulle det fungera. Nu är detta en hypotetisk fråga. Är det rätt uppfattat av mig?

Uppdaterat: 2016-02-16 09:59
Lås inga trådar.

Det är väl väldigt bra att man kan blockera användare som inte kan hålla god ton eller som bara provocerar då det inte tillför något, sen är vi bara människor vilket innebär att vi alla kan göra fel, men tycker som helhet att VIB gör ett bra jobb även om man ibland är lite för överseende :)

Uppdaterat: 2016-02-16 10:11

Om jag tex blockerar dig Leif så kan jag inte längre läsa dina inlägg, men jag tror att du kan läsa mina. Jag har också råkat blockera folk när jag suttit med mobilen. "Redigera" och "Blockera" sitter väldigt nära varandra och har man en stor tumme så är det lätt att det blir fel.
Det går heller inte att se vilka man blockerat. Jag upptäckte det när en tråd bestod i att en person skrev svar till något jag inte kunde se.
Ett tips kan vara att man på sin profilsidan kan se vilka man blockerat?

Uppdaterat: 2016-02-16 10:15

Deeds, #17, bra inlägg, skulle oxå vara bra att se vilka som har blockerat. Fast jag förstår fortfarande inte vitsen med att blockera. De som inte håller god ton och är otrevliga, blir redigerade av någon moderator.

Uppdaterat: 2016-02-16 10:23
Lås inga trådar.

#13, hade oturen att blockera mig själv, var faktiskt lite frustrerande. Och förstår nu också att ditt inlägg #8 blev lite missuppfattat av mig, ber om ursäkt för det.

Uppdaterat: 2016-02-16 10:27
Lås inga trådar.
MVH AL skrev:

.
I övrigt anser jag att låsta konton och inskränkningar av folks åsikter strider mot vår grundlagsskyddade yttrandefrihet. Det gäller även på ett forum.
Det är aldrig ens fel att två träter, tänk på det.
MVH AL

Och UNO då? Det är inte alltid bådas fel om denne ena personen har en agenda som går ut på att förstöra.
ViB har ett regelverk som de anser skall följas. Om det inte följs så borde det ju resultera i någon form av repressalie, eller hur?
ViB stänger inte av folk bara för att det är kul eller för att de brutit mot reglerna en, två eller tre gånger. Det är efter upprepade gånger.

Till och med Flashback stänger av konton som missköts och det är ett mycket fritt forum..

Uppdaterat: 2016-02-16 10:56

Klart folk som upprepande kör med personangrepp och personförföljelse ska stängas av!

Varit alldeles för mesigt tidigare.

Jag har två som förföljer mig nu christer_1 och SiggeNn, j-vligt trött på dessa påhopp.

Stänga av dom! (kan dessutom vara samma person bakom).

Dom skriver ju dessutom aldrig nåt seriöst i trådarna i övrigt.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:01

Varför inte lägga in en fråga typ "Vill du verkligen blockera denna användare?" och inte blockera direkt? Och samma på "anmälningarna". Även jag har blockerat i misstag.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:10

Bra att moderatorerna visar vad som är OK och inte!
Det är deras bedömning som gäller och vi användare har att rätta oss efter dem. Vad gäller yttrandefrihet så har man rätt att yttra sig, men ingen publicist kan tvingas trycka det man inte vill vidarebefordra. Yttrandefriheten ger en inte fri tillgång till andras utrymme.

Det gör inte heller att man får stå oemotsagd då friheten gäller alla likvärdigt.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:18

von-Klotenhjelm, handlar om ton, om det ska vara givande för alla läsare och hur det ska fungera för dom som skriver här ofta.

Släpper du allt fritt så slutar forumet i haveri, bara pajkastning, grova personangrepp och skitsnack. Förvisso har några låtits hålla på så i flera år men i alla fall.

Dessutom är det tveksamt juridiskt med grova personangrepp.

Vad gäller vad som är provocerande anser jag att detta ständiga vurmande för VAG och förnekande av problem där är mest provocerande. Liksom en nedlåtande syn på allt som inte är tyskt. Men sak är sak, person person.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:20

Är inlägg som kan uppfattas provocerande emot reglerna? Inte sist jag tittade.

Löjligt och särbehandlande. Gäsp provocerar inte mer än Vidstige, Shogun, Styggavargen eller Brut33 för att nämna några.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:32
MVH AL skrev:

UNO ägnar sig inte åt informationsutbyte, utan har en helt annan agenda. Ibland är det ju till och med ganska roligt, även för oss som "drabbas"(vilket jag gjort och det rejält). Att någon däremot av den ena eller andra anledningen är av en annan uppfattning, så att "friktioner" uppstår, är en annan femma. Det inträffar överallt, inte bara på detta forum. Jag är ofta en av de som står i ena hörnet och stångas med de i den andra, och självklart säger jag vad jag tycker då. Det skulle jag även göra IRL, och det gör jag också om sakkunskap och fakta inte biter (vilket det ofta gör, tvärtemot på ett forum vilket skulle vara intressant att studera på ett djupare plan).
MVH AL

UNO blev dessutom polisanmäld för sitt senaste påhitt här på sidan.
De gånger jag har redigerat dig kan jag nog räkna på min ena hand och där har du helt rätt. Du är en av de som bevisat att det går att föra en hård debatt utan att behöva kliva över den berömda gränsen.
Att ägna sig åt informationsutbyte är en sak men att i tråd efter tråd som egentligen inte intresserar personen ifråga enbart skriva provocerande inlägg ser jag inte som ett informationsutbyte.
Däremot i trådar som intresserar personen så är denna mycket intresserad av informationsutbyte.
Sina personliga vendettan får man lämna hemma.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:36

Swemba, Gäsp har sysslat med grova personangrepp och personförförjelse i åratal, senast var han på mig i tråden om rostskydd. Det är nåt annat är att vara provocerande genom att t.ex. skriva att Toyota är skit som väl du gillar.

Problemet är alltså att vissa inte klarar att skilja på sak och person.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:37
Vidstige skrev:

... skriva att Toyota är skit som väl du gillar.

Hade jag varit känslig hade jag sett detta som ett personangrepp ...

Uppdaterat: 2016-02-16 11:40

Knepigt det här med gränsdragning, vad som en person anser vara fakta kan av motdebattören uppfattas som rent provocerande.
Konsten är att inte tröttna och gå till personangrepp när argumenten inte biter, eller om (när) det nu händer, låta bli att replikera med samma mynt.

Det fanns ju en evighetstråd här på forumet om en grill där det på det stora hela debatterades på ett rumsrent sätt, så det går ju bevisligen.

Sen finns det ju dessa ironiska oneliners som många retar upp sig på, och det är väl också syftet med dessa vad jag förstår och i så fall får man betrakta dessa som försök att trolla i gång bråk så är problemet ur världen.
Att förbjuda dessa oneliners som vissa gjort gällande tror jag däremot inte på, tänkvärd ironi är svårt så de måste få öva för att bli bra på det... :-)

Uppdaterat: 2023-03-21 08:25

Citat från en tidigare tråd:
"Inget troll i världen kan förstöra ett forum bättre än de magsura gubbar som utgör det här forumets "ordinarie" klientel. Med ständiga påhopp mot varandra och mot i stort sett varje ny användare som råkar förirra sig hit så hålls stämningen på en garantera otrevlig nivå. Fortsätt ert lysande arbete! Och (återigen) grattis till OK-förlaget!"

Det säger både ett och annat om detta forum.....

Uppdaterat: 2016-02-16 11:41
MVH AL skrev:

Ja om vissa får råda så skall allt som produceras av en viss bilproducent sågas jäms med fotlederna,

Den kritik som framförts mot VW från mig, Hanzzon, Shogun m fl har gällt bristande kvalitet, inget annat. Jag har även kritiserat att VAG dominerar så stort i en tidning som bryr sig om kvalitet i långa loppet, att bilägarna ska få så få problem som möjligt. Men inte nån totalsågning av produkterna alls som du påstår.

Däremot är det populärt från många att totalsåga japanska och franska märken, det är på en helt annan nivå!

Detta tyskvurmande är riktigt tröttsamt. Och särskilt tråkigt när själva tidningen är så ensidigt för tyska bilmärken.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:42

Fortfarande ett underbart forum det här. När det har varit lugnt ett par dagar så går redaktionen själva in och piskar upp stämningen. Häpp!

Uppdaterat: 2016-02-16 11:44

Tycker det är bra att Vib väljer att periodvis stänga av någon när inläggen alltmer börjar mynna ut i otrevligheter. Detta kan ju få kontohavaren att tänka till. Håller med om att ordet bör vara fritt men inte helt fritt, det blir inte trevligt om alla artiklar och trådar överöses med gliringar och personpåhopp.
En trivsam diskussionsnivå är alltid trevligare.
Jag vet att Gäsp blivit redigerad lite men det finns några som är långt värre enligt min åsikt och de har inte blivit avstängda än.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:49
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.
Hackenbush skrev:

Tycker det är bra att Vib väljer att periodvis stänga av någon när inläggen alltmer börjar mynna ut i otrevligheter. Detta kan ju få kontohavaren att tänka till. Håller med om att ordet bör vara fritt men inte helt fritt, det blir inte trevligt om alla artiklar och trådar överöses med gliringar och personpåhopp.
En trivsam diskussionsnivå är alltid trevligare.
Jag vet att Gäsp blivit redigerad lite men det finns några som är långt värre enligt min åsikt och de har inte blivit avstängda än.

Där har du rätt.
En trivsam diskussion är alltid trevligt och det tillåter även att nytillkomna faktiskt blir kvar.

När man inte hyser någon respekt för vad en moderator säger eller till och med hånar det faktum att moderering utförs så tycker jag att en avstängning är på sin plats.

Uppdaterat: 2016-02-16 11:58
Swemba skrev:

Vidstige wrote:... skriva att Toyota är skit som väl du gillar.
Hade jag varit känslig hade jag sett detta som ett personangrepp ...

Påstod inte att det var ett personangrepp heller.

Men skriver man nåt negativt om Audi i tråden om DKW så reagerade du kraftigt.

Är du då väldigt känslig?

Uppdaterat: 2016-02-16 13:08
Deeds skrev:

När man inte hyser någon respekt för vad en moderator säger eller till och med hånar det faktum att moderering utförs så tycker jag att en avstängning är på sin plats.

+1

Att i tråd efter tråd som egentligen inte intresserar personen ifråga enbart skriva provocerande inlägg ser jag inte som något som bidrar till något positivt i forumet.

Uppdaterat: 2016-02-16 14:10
Kaptenoberkomma... skrev:

Ständigt denna Maria: "Hej Gäsp! Jag antar att du inte läst mailet som jag skickat kopplat till ditt konto? Jag valde att spärra ditt konto tillfälligt under en vecka för att lugna ner debattklimatet. På senaste tiden har merparten av dina inlägg bestått i korta provocerande inlägg i syfte att skapa hätsk stämning."
När mitt konto stängdes för någon månad sedan fick jag j*vlar inget mejl!!! Och än mindre var det tal om något så luddigt som "en veckas provavstängning". Det var Deeds som satt där den där sena helgkvällen och hotade med avstängning och en timma senare (ca 23.30) var kontot stängt - utan minsta meddelande. Deeds kanske ringde dig, Maria, 23.30 en lördags- alternativt söndagskväll och bad om hjälp? (*Skratt*) Vi behandlas minsann inte lika här. Skärp er.

Systemet fungerade precis så effektivt som det ska just den kvällen.
Hur man gick tillväga är helt oväsentligt. Du hade den kvällen upprepade gånger postat ett och samma inlägg som tidigare raderats av moderator.
Du hade även ändrat tillbaka inlägg som från början redigerats av en moderator. Du hade alltså gjort dig förtjänt av en omedelbar avstängning.
Gäsps avstängning är mer av en stor insamling av överträdelser över tid. Därav de olika tillvägagångssätten.

Uppdaterat: 2016-02-16 15:20
MVH AL skrev:

Kvalitetsnivån hos VW ligger minst lika högt, om inte högre, än hos Toyota.
MVH AL

Ja kvalitet är ett stort begrepp men som ett fokligt begrepp så handlar det om grejorna håller ihop, annars tycker man inte det är nån kvalitet. Exempelvis en AC som lägger av efter 7 år och kostar skjortan att laga. Spelar då ingen roll om ACn varit enormt bra funktionsmässigt under tiden den fungerande. Samma gäller ju VWs bensinturbomotorer egentligen, mycket trevliga när dom fungerar men dom håller inte så bra alltid. Kvalitén är alltså bristfällig.

MVH AL skrev:

Och hittills har jag inte sett någon data som ger stöd för dessa påståenden, och därför betraktar jag dem också som ogrundade. Det gäller oavsett det är Volkswagen eller någon annan biltillverkare som hängs ut.
MVH AL

Bevisbördan är alltid knepig men man kan likväl vädan på den när fler och fler börjar märka att nåt är fel. Exempelvis ligger nu bevisbördan på VW att bevisa att deras motorer inte kommer fuskas med, detta oavsett om dom tycker det är rättvist eller inte. Så fungerar det i praktiken.

MVH AL skrev:

Vad gäller att tidningen vurmar för tyska märken är det en högst egen tolkning, som inte är möjlig att kontrollera. Biltesterna och liknande följer ju en standardiserad mall, även om det förstås förekommer en del subjektiva inslag. Att ändra på dessa enbart för att vissa andra märken skall favoriseras (hur en sådan ändring skall se ut är dessutom oklart), tycker jag om något är oseriös journalistik som verkligen kan uppfattas som partisk.
MVH AL

Finns ingen biltidning som vurmar så mycket för VAG som Vi bilägare. Men visst, det är min personliga uppfattning efter att ha läst det mesta i många år. Ett problem jag tagit upp där är rostbetygen.

Uppdaterat: 2016-02-16 15:41

Jag måste erkänna att i min egenskap av moderator har jag nog varit lite slapp och förlåtande(?)
Alla mina år inom FM, (där liksom på många andra arbetsplatser tonen kan vara hård men hjärtlig som det brukar heta), har lärt mig att inte hänga upp mig på alla påståenden och insinuationer som förekommer och tyvärr har det medfört att jag missar, eller rättare sagt, inte bryr mig om en del påhopp och fåniga skriverier, men som väl är har ju både Deeds och Hackenbush varit mer vakna.
Men personligen vägrar jag att låta mig påverkas av någon som tycker sig vara påhoppad bara av den anledningen att han är snarstucken.
Förekommer det inte brott mot forumreglerna anser jag det ibland svårt att moderera.

Uppdaterat: 2016-02-16 15:44
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre
saabnisse skrev:

Förekommer det inte brott mot forumreglerna anser jag det ibland svårt att moderera.

Det är svårt, det erkänner jag med!
Jag har lite extra koll på dom inlägg som oftast inte tillför alls i diskussionen utan mer skrivs i syfte att provocera och få igång pajkastningen som så lätt kommer igång här.
En tråd som inte innehåller dessa små provocerande inlägg kan oftast hålla en ren och bra debatt länge, därav mitt agerande. Bort med inläggen fortare än kvick ;)

Uppdaterat: 2016-02-16 15:52
MVH AL skrev:

Men tål man inte det så har man inte i en strid att göra.
MVH AL

Så är det inte.

Personangrepp och personförföljelse kan aldrig tillåtas.

Dessutom blir det odräligt för andra läsare om det pågår ständig pajkastning mellan vissa signaturer.

På detta blir ju alla seriösa debatter förstörda om pajkastningen sätter igång, alla eventuella bra och viktiga poänger försvinner i skiten. Inom politiska debatter är detta känt och därför anlitas vissa för att medvetet förstöra alla seriösa försök så att inte fienden kan få momemtum. Genom att trolla och kasta pajer kommer debatten urarta och trådar stängas, därmed har man vunnit.

Uppdaterat: 2016-02-16 16:29

"Men personligen vägrar jag att låta mig påverkas av någon som tycker sig vara påhoppad bara av den anledningen att han är snarstucken." : skriver saabnisse.
Det var en bra sammanfattning!

Uppdaterat: 2016-02-16 17:53
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!
christer_1 skrev:

"Men personligen vägrar jag att låta mig påverkas av någon som tycker sig vara påhoppad bara av den anledningen att han är snarstucken." : skriver saabnisse.
Det var en bra sammanfattning!

Alla är vi olika och tur är väl det.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:01
Deeds skrev:

christer_1 wrote:"Men personligen vägrar jag att låta mig påverkas av någon som tycker sig vara påhoppad bara av den anledningen att han är snarstucken." : skriver saabnisse.
Det var en bra sammanfattning!
Alla är vi olika och tur är väl det.

En del verkar vara mera olika än andra! Obs!ingen nämnd.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:19
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!
MVH AL skrev:

Sensationsartiklar och forum duger inte som underlag, och har inget med påvisbara skillnader att göra.

Är tydlig skillnad i begguider och även seriösa biltidningar som Teknikens värld har påtalat problemet med att VW håller sämre kvalitet än vad folk i allmänhet tror. Kampanjen om "tysk kvalitet" har lyckats även om den fått en törn på senare tid. Grejen med tyska bilar är att dom aldrig varit så driftsäkra (möjligen undantaget Mercedes förr), däremot avancerade, sportiga, funktionella etc.

MVH AL skrev:

Bevisbördan ligger alltid på de som påstår att det föreligger en relation, eller att där finns avgörande skillnader mellan olika alternativ. Så fungerar det i praktiken, oavsett bransch och oavsett ämnesdisciplin.

Nej, det är aldrig tydligt med vem som ska ha bevisbördan på sig och klassiskt är att man försöker slåss för rätten att slippa bevisbördan, s.k. problemformuleringsprivilegiet.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:27

Då föreslår jag att du läser mailet Gäsp.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:30
Gösp skrev:

Vidstiges ständiga anklagelser ger jag inte fem öre för och säjer som - En man som heter Ove - "ixxxx".
.

Ja det kan vara så att du är sån, nån förklaring måste finnas i hur du kan förfölja och trakassera en person år ut och år in. Dessutom tidigare avstängd för trakasserierna, därav nicket Gäsp. Jag tog årslånga pauser för att slippa skiten, när jag kom tillbaka så fortsatte du. Så finns nån rättvisa i världen så är det din tur nu att ta en årslång paus, gudarna ska veta att det skulle behövas. Men vad hjälper det när du skiter i alla regler och fortsätter trots att ditt konto är spärrat. Bara att skaffa nytt nick och fortsätta som vanligt alltså, så som förmodligen Ove skulle göra.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:31

Jag har inte skickat det eller fått det Gösp.

Uppdaterat: 2016-02-16 19:06

Ven som stängde av dig bryr jag mig inte om.
Respektera det moderatorerna säger är en bra början! Har du klagomål så får du vända dig till vib kapten och det vet du.

Som att prata med en vägg.....

Uppdaterat: 2016-02-16 18:45

Ett tips är att kolla i spam-korgen om man har typ gmail eller outlook.

Uppdaterat: 2016-02-16 18:47

Regel 2.5 Moderatorer
En moderator har full bestämmanderätt och behöver inte försvara sitt agerande i forumet. Acceptera att moderatorerna är här för din och alla andras skull. De arbetar för forumets bästa och är en förutsättning för att forumet ska kunna vara öppet. Om du känner dig orättvist behandlad, försök då se att det kanske finns en anledning till det inträffade. Om du ändå tycker att en moderator har handlat fel mot dig och har andra konstruktiva synpunkter på moderatorernas agerande, meddela detta per e-post på redaktionen@vibilagare.se och var tydlig med din beskrivning av det inträffade.

Så var det utagerat. Alla klagomål skall tas med ViB och när du väl gör det Kapten så är det bra om du håller dig till sanningen. Jag sa att jag skulle moderera skiten ur dig om du fortsatte att bryta mot reglerna. Det sa jag och det vet ViB om. Men det andra du skrev har aldrig skrivits på mitt tangentbord. "du var så trött på alla mina skitinlägg under åren att nu skulle du ta kommandot"

Uppdaterat: 2016-02-16 19:23